BlackLion

BlackLion

Нека Ви запознаем с марката BlackLion

Гумите с марката BlackLion са качествени продукти на които можете да се доверите и са разработени от успешен екип от инженери с цел да задоволят търсенията на клиента. Качеството на нашите продукти отговаря на популярните Tier 2 линия гуми и техните инженерни постижения.
Продуктите на BlackLion са произведени от японския производствен гигант Sailun Corporation. Гумите са разработени с цел да се постигне премиум качество на конкурентна цена. Крайният резултат след множеството тестове е гуми, които осигуряват феноменално сцепление на мокра настилка, изключително управление и всичко това на невероятно добра цена за клиента.
Продуктовата гама е изключително широка както при леките така и при тежките гуми – летни, зимни и все-сезонни гуми, гуми за градска среда, оф - роуд, както и за тежкотоварни автомобили за магистрален и регионален транспорт. Характерно за марката е , че абсолютно всички размери и модели имат страничен борд, който предпазва гумата и джантата от удари и способстват за запазването и по-дългия им живот.
От зимните модели на леките автомобилни гуми най-популярни са BW56 Winter Tamer, W506 Winter Tamer и все-сезонния модел BL4S.
Модел BW56
Зиг-заговидната форма  на протектора спомага по време на движение върху сняг, тези  разрези да не позволяват задържането на сняг в каналите на гумата. По този начин повърхността на гумата остава чиста и се получава възможно най-добър контакт между гумата и пътната настилка
Трионо-образният дизайн на външния главен нарез  гарантира голяма спирачна ефективност на път с лед и сняг.
Дизайнът на шарката с V-образен модел осигурява ефикасно оттичане на водата и по малко хлъзгане и гарантира безопасността при мокри повърхности. Използването на нов състав със силиций позволява поддържането на гъвкавостта и устойчивостта на  износване  гумата на протектора.
Модел W506
Характерната шарка с определено направление на реактивната струя в комбинация с многослойни канали и 3D нарези осигурява максимални характеристики за шофиране при сняг, киша и мокри повърхности. Съединението на базата на силициев двуокис и естествен каучук с нано частици, с контрол по отношение на атмосферните условия, е проектирано не само за надеждно функциониране при всякакви зимни условия, но е и екологично безвредно.
Модел BL4S-Всесезонна M+S
Металната пластина използва изцяло нов 3D модел на дизайна, който значително усилва силата на сцеплението на ламелата на протектора. Характеризира се и с по-бързо спиране.
Гумата за всички сезони предлага нови характеристики, като нов оптимизиран дизайн на профила, който позволява комфортно пътуване през цялата година.
Използва изцяло нов асиметричен дизайн на протектора, с  три надлъжни нареза, което значително подобрява управляемостта  и  устойчивостта.
 

АДРЕС

Гуми Макс ЕООД
гр.София
ул.Беласица 11

ТЕЛЕФОН

0877 329200

  НачалоКатегории гумиМарки гумиДоставка и плащанеМонтажНамерете правилните гумиПолезноКонтакти

Вход   |   Регистрация
Вашата поръчка 0,00 лв