Общи условия

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

Добре дошли на уебсайт- www.GumiMax.com  представлявано от Фирма " Гуми Макс Казанлък" ЕООД. Всеки потребител, който използва нашия Сайт www.GumiMax.com се счита, че приема и е съгласен с настоящите условия.

www.GumiMax.com  е уебсайт за електронна търговия - продажба и доставка на публикуваните в него стоки. 

Стоките предлагани в онлайн магазин www.GumiMax.com   следва да бъдат закупени от потребители на обявените в български лева цени и при настоящите условия и тези публикувани в страницата Цени и Доставка.

Настоящият документ съдържа общите условия на договор за ползването на уебсайта, заявяването и закупуването на предлаганите чрез www.GumiMax.com - стоки между www.GumiMax.com , от една страна, наричано по-долу за краткост "Доставчик" и от друга - лицето, съгласило се с настоящите Общи условия, наречено по-долу за краткост "Клиент".

Настоящите общи условия могат да бъдат изменяни от Доставчика, Доставчикът се задължава да уведоми Клиента, като изпрати на електронната му поща и/или публикува на видно място в сайта си или в клиентския му профил, съобщение за изменението на Общите условия, и му даде достатъчен срок да се запознае с тях.

ДАННИ ЗА ДОСТАВЧИКА:
уебсайт- www.GumiMax.com представлявано от
Фирма " Гуми Макс Казанлък" ЕООД
ЕИК: 206370656
гр. Казанлък
ул. Тракия 5
е-mail:office@gumimax.com
тел.0882 689 687

ПРЕДМЕТ

Доставчикът предоставя на Клиента възможност да закупува предлаганите в www.GumiMax.com стоки след регистрация или без такава, чрез отправяне на заявка и заплащане на съответната продажна цена, при съобразяване и стриктно спазване от страна на Клиента с тези Общи условия, както и на допълнително посочени на съответните Интернет страници в www.GumiMax.com  изисквания за закупуване на конкретните стоки.

ЦЕНИ И ДОСТАВКА

Всички цени в www.GumiMax.com са в български левове, с включен ДДС.
Указаните в www.GumiMax.com цени на отделните стоки са за единична бройка.
Дължимата от Клиента продажна цена е посочената в поканата за закупуване на стоката към момента на подаване на заявката за покупка.
Потвърждаване на поръчките - за поръчки направени до 14:00 ч. през работен ден, ще получите потвърждение и срок за доставка в рамките на същия ден.
Поръчки направени след 14:00 ч. или в почивен ден се обработват и потвърждават на следващия работен ден.

Срок за доставка – от 2 до 3 работни дни след потвърждаване на поръчката за гуми налични на склад в България.
В  случай на плащане по банков път, срокът за реализиране на поръчката се удължава, тъй като " Гуми Макс Казанлък" ЕООД следва да изчака средствата да постъпят по банковата и сметка.
Доставчикът не носи отговорност  за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.
Доставката включва:
фактура (за  юридически лица);
касова бележка (при плащане в брой или наложен платеж);
Начини и цени за доставка:
За всички населени места в страната доставките се извършват с куриери на фирмите Спиди и ОК Експрес до адрес на клиента или до офис на куреурските фирми на цена:гуми до 10 кг- 7.00 лв с ДДС/гума,гуми
от 10 кг-до 16 кг-10.00 лв с ДДС/гума.
Разходите за доставка на територията на Република България са за сметка на Клиента.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

I. ПЛАЩАНЕ ЧРЕЗ БАНКОВ ПРЕВОД:
Сметка в лева:
Титуляр: " Гуми Макс Казанлък " ЕООД
IBAN: BG64RZBB91551012924039
BIC: RZBBBGSF
Банка: Райфайзенбанк България
След получаване на плащането по сметката на " Гуми Макс Казанлък" ЕООД стоката ще Ви бъде изпратена.
II. ПЛАЩАНЕ ЧРЕЗ НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ:
Поръчаните продукти, предлагани от www.GumiMax.com, се доставят в цялата страна, чрез куриер на Спиди АД на посочения от получателя адрес. За целта получателят следва да посочи точен адрес, до който продуктите следва да бъдат доставени.

ГАРАНЦИЯ

Всички стоки, предлагани от нашия сайт, разполагат с условия за гаранция, съгласно действащото законодателство и търговските политики на производителите. Стоките са нови, в оригинален вид, и се дистрибутират от оторизирани от производителя доставчици.
" Гуми Макс Казанлък" ЕООД не е производител на предлаганата стока, а единствено търговец. Гаранцията, която се разглежда е предоставена от името на производителя и за негова сметка. Периодът на гаранция е 24 месеца от датата на закупуването на стоката за фабрично заводски дефекти.

Гаранцията не покрива:
дефекти причинени от неправилна експлоатация на гумата;
недостатъчно налягане или препомпване;
механични повреди;
лошо техническо състояние на превозното средство;
механично или химическо увреждане, увреждане при пожар и злополука;

ОТКАЗ И РЕКЛАМАЦИЯ

Съгласно чл. 50 от ЗЗП клиент има право да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55, в 14-дневен срок, считано от датата на:
приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя – при договор за продажба.
когато потребителят е поръчал много стоки с една поръчка, които се доставят отделно, считано от датата, на която потребителят или трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя, приемане на последната стока.
Правото на отказ може да бъде упражнено само в случай, че задължително са изпълнени следните условия:
Гумите не са били монтирани, фабричният им вид не е нарушен и всички фабрични етикети не са повредени или премахнати;
При връщане на закупена стока по желание на клиента, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи за изпращането и застраховката са за сметка на клиента и не се възстановяват.
Потребителите имат право да предявят рекламация, независимо от така предоставената търговска гаранция, съгласно и по реда на Закона за защита на потребителите, при което продавача отговаря за липсата на съответствие  на потребителската стока с договора за продажба съгласно гаранцията по чл. 112-115 от ЗЗП.
Потребителят има право на рекламация за всяко несъответствие на стоката с договореното.
Рекламация при фабричен дефект, се предявява при получаването на стоката, при първоначалния преглед, в рамките на деня на доставка; в този случай транспортните разходи са за сметка на " Гуми Макс" ЕООД.

При подаване на рекламация потребителят задължително прилага и документите, на които се основава претенцията:
касова бележка ,фактура, актове или други документи, установяващи несъответствието на стоката или услугата с договореното.
Срокът за разглеждане на рекламацията е 30 дни от датата на приемане на рекламираната стока от страна на Доставчик или куриера, в този случай транспортните разходи са за сметка на " Гуми Макс" ЕООД.

Лична информация

От 25-ти май 2018 г. влиза в сила Регламент ЕС 2016/679 относно защитата на физическите лица във връзка с обработката на личните данни и свободното движение на такива данни. Тъй като събираме Вашите лични данни, искаме да Ви информираме за какви цели ще ги използваме и кои са правата, които притежавате съгласно Регламента.
Кои са обработваните лични данни:
Вашите лични данни, които събираме и обработваме са: име и фамилия, e-mail адрес, телефонен номер.
Тези данни са събирани, или са били събрани във връзка с минали или текущи търговски отношения, за които сте изразили своето съгласие съгласно действащото законодателство! Ние полагаме всички усилия да запазим тези данни в пълна безопасност и да ги използваме за позволените ни от закона и Вас цели.
За какви цели се обработват личните данни:
Обработваме Вашите лични данни за законови цели, каквато е тази за извършване на търговски дейности (за продажба/покупка чрез сайт www.GumiMax.com. и чрез подаване на поръчки в онлайн профила, създаден от Вас, или в процеса на създаване).
Съгласно разпоредбите на законодателство на национално ниво (Lg. 677/2001) и на Регламент ЕС 679/2016 (GDPR), имаме задължението да управляваме Вашите лични данни безопасно и само за определените цели.

Кой обработва Вашите лични данни:
Съгласно Регламента (наречен по нататък GDPR):
уебсайт- www.GumiMax.com представлявано от
Фирма " Гуми Макс Казанлък" ЕООД
ЕИК: 206370656
гр. Казанлък
ул. Тракия 5
Упълномощено лице:
Ирина Папазова
е-mail:office@gumimax.com
тел.0882 689 687

Лични данни, предоставени на други получатели:
Доставчикът гарантира конфиденциалност на личните данни на своите клиенти, декларирайки, че те няма да бъдат използвани за различни от предназначението си цели, а именно: установяване на контакт с клиента при уточняване подробности около поръчката и начините за нейната доставка и заплащане, а при необходимост и с куриерските фирми, с които работи Доставчикът, с цел по-бърза обработка на заявките и доставяне на стоката.. Личните данни, предоставени от клиента, се използват от служителите на фирмата и за издаване на фактура и гаранция за закупения продукт.

Доставчикът се задължава да не разкрива никаква лична информация за Клиента и да не предоставя събраната информация на трети лица - търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато: - е получил изричното съгласие на Клиента - информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация при спазване на законово установените процедури; - в други посочени в закона случаи.

ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ДОСТАВЧИКА

Доставчикът се задължава:
да достави в срок заявената за покупка стока;
да полага дължимата грижа за изпълнение на своите задължения.
Гарантира, че всички продукти са нови, неупотребявани и заводски пригодени от производителя.
търговци стоки и/или услуги, както и да прави запитвания по най-различни въпроси, да провежда анкети и други.
Доставчикът се задължава да не разкрива никаква лична информация за Клиента и да не предоставя събраната информация на трети лица - търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация при спазване на законово установените процедури.
Доставчикът има право:
при зареждане на уебстраницата www.GumiMax.com  да инсталира върху компютрите на Клиента бисквитки (cookies) - малки текстови файлове, които се запазват от Интернет страницата чрез Интернет сървъра върху твърдия диск на Клиента и дават възможност за възстановяване на информация за Клиента, като го идентифицират и за проследяване на действията му.
Доставчикът полага грижа информацията в интернет-страницата да се поддържа винаги вярна и актуална, но не гарантира за достоверността и пълнотата на същата.
Доставчикът не носи отговорност за начина, по който Клиентът използва уебсайта www.GumiMax.com , както и възможните злоумишлени и противоправни действия, извършвани от Клиента.

ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА КЛИЕНТА

Клиентът се задължава:
да посочи точен и валиден телефон, адрес за доставка и електронен пощенски адрес за кореспонденция;
да плати цената на заявената от него стока в сроковете и по начина, предвидени в тези Общи условия;
да заплати разходите по доставката;
да получи стоката или да осигури трето лице, което да получи стоката в сроковете за доставка на посочения от клиента адрес от негово име и за негова сметка;
Да не извършва действия, с които нарушава законодателството в Република България.
Да не накърнява правата на интелектуална и индустриална собственост, било то на собственика на сайта или трети лица.
С приемането на настоящите Общи условия, Клиентът се съгласява да получава непоискани търговски съобщения от Доставчика.

Политика за ползване на “ cookies ”, Условия за използване на “бисквитки” (cookies)

С достъпването на интернет страницата www.GumiMax.com  Вие се съгласявате с настоящите Условия за използване на “бисквитки” (cookies)
"Гуми Макс" ЕООД , ЕИК 205237884 зачита поверителността на Вашите данни и гарантира тяхното законосъобразно обработване и защита. Настоящите Условия имат за цел да Ви предоставят информация за начина, по който бисквитките се използват на интернет страницата.

Какво представляват „бисквитките“?
Бисквитката е малък файл, който се съхранява на крайно устройство на потребителя при посещение на интернет страницата. Тя се използва за събирането на анонимна информация, която се обработва за статистически цели, за подобряване на функционалността на интернет страницата и други. Бисквитките се прилагат от много интернет страници за различни цели - за запазване на Вашите предпочитания, за активиране на онлайн услуги и др.

Съгласие за използване на бисквитки

Преди да започнете да ползвате интернет страницата уебсайт-a следва да получи Вашето съгласие за използването на бисквитки. Поради това, при влизане на интернет страницата има изскачащ прозорец, който Ви уведомява относно използването на бисквитките и иска Вашето съгласие за ползването им посредством натискане на „Приемам“. В случай, че не сте съгласни с използването на бисквитките, Вие можете да се откажете от всички или от част от тях при използване на интернет страницата.

Блокиране и изтриване на бисквитките

Ако искате да ограничите бисквитките или да ги блокирате на интернет страницата, можете да го направите като промените настройките на Вашия интернет браузър. Може да блокирате всички бисквитки, да приемете само бисквитки на първата страна или да изтривате всички бисквитки при излизане от браузъра. Повече информация може да получите от помощното меню на браузъра Ви.
Някои от услугите, които банката предоставя на интернет страницата, не могат да функционират при блокиране или изтриване на бисквитките.

ДРУГИ

За неуредените от настоящите Общи условия въпроси се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Република България.

 

АДРЕС

Гуми Макс Казанлък ЕООД

ТЕЛЕФОН

0882 689 687

  НачалоКатегории гумиМарки гумиГуми промоцияДоставка и плащанеНамерете правилните гумиПолезноКонтакти

Вход   |   Регистрация
Вашата поръчка 0,00 лв